Pelajari Ilmu Perniagaan Internet Dan Teknik Pemasaran Online Secara PERCUMA !

Rebut peluang keemasan ini untuk mempelajari ilmu sebenar yang perlu dikuasai sebelum berkecimpung dalam dunia perniagaan internet...

Dari meja komputer : Azeri bin Abdul Wahab

Per : Peluang Mempelajari Cara Memulakan Perniagaan Internet Dan Mula Menjana Pendapatan

Selamat datang kepada rakan-rakan sekalian.

Izinkan saya memperkenalkan kepada anda satu cara MUDAH untuk mempelajari ilmu berkaitan perniagaan internet seperti mana ramai pemasar internet telah berjaya melakukannya.

Secara asasnya ada 4 langkah untuk memulakan perniagaan internet seperti mana telah dikongsikan oleh Irfan Khairi (Jutawan Internet Malaysia) dari salah satu buku karangannya yang bertajuk " Rahsia Internet.Com : Rahsia Jutawan-Jutawan Internet Terbongkar ".

4 Langkah Memulakan Perniagaan Internet :-

1) Kenal pasti perniagaan anda. (Produk atau Perkhidmatan)

2) Laman web anda.

3) Menerima bayaran di internet.

4) Promosi perniagaan internet anda.

Sebagai newbie atau pun pelayar Internet yang baru berjinak-jinak dengan perniagaan Internet pasti ada pengalaman pahit dan manis ketika ingin menjana pendapatan di Internet. Tak mustahil ada juga yang berpandangan negatif tentang menjana pendapatan di Internet. Itu terpulang pada pandangan masing2.
           
Jika kena pada cara dan tempatnya pasti perniagaan Internet bakal menjadi sumber pendapatan anda kelak. Tak mustahil anda boleh berjaya seandainya anda sanggup belajar dan terus belajar tanpa mengenal erti putus asa. Ramai dikalangan Internet Marketer dari dalam dan luar negara bermula dari "zero" dan kebanyakan dari mereka bermula secara part-time. Bagaimana pula dengan anda ? Anda ingin bermula ?

Kebaikan Mendirikan Perniagaan Internet :-

1) Modal perniagaan yang agak rendah.

2) Tidak mempunyai sempadan untuk berniaga barangan dan perkhidmatan anda.

3) Kos pemasaran yang rendah dan percuma.

4) Mudah untuk dijalankan secara automatik.

5) Kos pekerja dan operasi yang amat rendah.

6) Pelanggan di serata dunia.

7) Mudah dan murah untuk mencuba pasaran anda dan mengurangkan kadar risiko kos perniagaan baru.

8) Pantas mendapatkan pulangan.

9) Mudah dan pantas mendapat maklum balas pengguna dan membuat kajian pasaran.

Zaman Telah Berubah

Anda tidak perlu lagi mengejar pelanggan, menghantar fliers, tidak perlu penat buat meeting itu dan ini, buat promosi pada kawan2 dan ahli keluarga, tidak perlu menebalkan muka untuk jual itu dan ini, asyik kena reject bila buat presentation pada prospek. Mulai hari ini prospek tidak akan berkata tidak lagi pada perniagaan anda !!

Jika anda penat seperti orang yang cuba menjana pendapatan melalui internet ini, penat buat perniagaan offline, penat menggunakan cara lama yang tidak mendatangkan kesan, bahkan tidak menambahkan duit poket anda, maka ia ternyata tidak berkesan.

Temui petua bagaimana anda boleh menggunakan petua-petua yang tersembunyi, yang jarang ingin dikongsikan oleh orang lain, kali ini anda telah menjumpainya secara PERCUMA, hanya ikut langkah demi langkah dan selepas 40 hari anda sendiri mula lihat hasilnya yang memeranjatkan.

Hanya masukkan Nama dan Email anda di bawah ini, anda akan terus dibawa ke tempat latihan tersebut tanpa mengeluarkan satu sen pun dari poket anda.

Sila masukkan Nama dan Email anda di bawah ini dan tekan butang Daftar sekarang !

First Name:
Email address:

Antara ilmu yang bakal anda pelajari kelak adalah :-

1) Langkah demi langkah cara membina website menggunakan perisian percuma.

2) Bagaimana mengemaskini website yang ingin diubah dengan memuat naik ke server hosting yang anda.

3) Terdapat pelbagai kod html seperti menjadikan perkataan berkelip-kelip, memasukkan muzik latar belakang website anda, cara memasukkan video YouTube, cara memasukkan borang pesanan dan bermacam-macam lagi (ia dikemaskini dari masa ke semasa). Ini akan membuatkan anda teruja kelak kerana banyak yang dikongsikan di sana.

4) Teknik pemasaran menggunakan AutoResponder seperti mana kebanyakan Internet Marketer dari dalam dan luar negara lakukan.

5) Pelbagai idea pemasaran internet yang digunakan ramai Internet Marketer. ( Pstttt...rahsia ini yang kebanyakan newbie patut tahu !)

6) Bermacam-macam lagi ilmu yang pasti membuat anda teruja kelak.

Rebut peluang sekarang sementara laman web ini masih wujud untuk memberi khidmat bantuan kepada anda. Anggaplah ini sebagai langkah permulaan yang bijak buat anda kerana anda tidak perlu mengeluarkan satu sen pun untuk mempelajari ilmu ini.

Objektif saya agar dapat membuka ramai minda anda menjadi usahawan yang bijak secara ONLINE mahupun secara OFFLINE. Semoga apa yang dikongsikan kelak memberi manfaat kepada anda.

Sekian. Terima kasih.Ikhlas daripada;

Azeri bin Abdul Wahab

www.rebizinfo.com

Facebook : www.facebook.com/rietpg

P.S : Nantikan BONUS rahsia yang saya telah sediakan jika anda menjadi subcriber tetap saya. Antara bonusnya adalah seperti software, grafik, audio&video, newsletter , ebook dan sebagainya. Jadi apa tunggu lagi daftarlah sekarang DI SINI !

P.S.S : Sudi-sudilah kongsikan peluang ini kepada adik-beradik dan rakan taulan anda dengan cara menekan butang SHARE di bawah ini yer. Terima kasih kalau anda sudi membantu. :)

Copyright (R) 2013 @ www.rebizinfo.com