FB Cash Profit Panduan PALING Gempak Jana Duit Di Facebook

Jualan anda ZERO di Facebook BUKAN bermaksud anda tak tahu cara berniaga

fb-cash-profit

Jualan anda ZERO di Facebook BUKAN bermaksud anda tak tahu cara berniaga di Facebook. Mungkin ada teknik-teknik yang anda lakukan kurang tepat. Ramai yang mengeluh bila buat pengiklanan di Facebook takde siapa pun nak beli walhal produk yang anda jual sangat bagus.

 

Adalah mustahil jika orang lain boleh buat anda tak boleh buat. Anda pasti produk ini bakal laku keras TETAPI disebabkan teknik pemasaran yang dilakukan kurang betul menyebabkan jualan berkurang ataupun ZERO sale.

 

FB Cash Profit Mungkin Salah Satu Jalan Penyelesaian Anda

Apa yang bakal di dedahkan dalam produk ini adalah…

  1. Road map & langkah demi langkah bagaimana anda boleh start bisnes anda di facebook dalam masa 30 hari
  2. Mendedahkan kesilapan-kesilapan yang biasa dilakukan ramai orang supaya anda TAK buat silap lagi
  3. Apakah formula asas yang patut anda TAHU dan apply dalam bisnes anda.
  4. Tak tahu nak jual apa? Saya dedahkan lubuk-lubuk mendapatkan produk untuk dijual.
  5. Bagaimana nak melakukan promosi untuk produk yang anda jual dengan berkesan dan efektif?
  6. Hasilkan income 4-5 angka sebulan secara konsisten menerusi facebook
  7. dan banyak lagi…

 

Apakah Kehebatan Produk FB Cash Profit ?

Antara kehebatan produk ini adalah…

 

  1. Mengandungi strategi-strategi dan rahsia sulit buat duit dari facebook secara step-by step..
  2. Bagaimana nak memulakan bisnes menggunakan platform fb walaupun anda TIADA produk sendiri..
  3. Bagaimana anda boleh ‘jump-start’ bisnes anda dalam masa kurang 30 hari walaupun kekeringan modal..
  4. Bina solid income 4 – 5 angka sebulan dengan pelbagai teknik-teknik pemasaran yang efektif!

 

Siapa Pemilik Produk FB Cash Profit Nie ?

 

Affendi-Hussin

 

Saya pernah dengar nama beliau. Rupanya beliau adalah salah seorang otai dalam bidang perniagaan internet yang harus diikuti. Berdasarkan nama beliau Affendi Hussin, saya hanya sekadar tahu nama sahaja tapi tak pernah mengenali beliau.

 

Rupanya beliau sebaris dengan usahawan internet yang lain seperti Rahman Basri, Raja Kamil, Cikgu Hafis dan lain-lain. Berdasarkan rekod jualan yang beliau lakukan PASTI lebih meyakinkan anda untuk membeli panduan niaga melalui FB Cash Profit.

 

Beliau merupakan usahawan internet sepenuh masa dan berkecimpung sejak tahun 2006 lagi. Sepanjang 3 tahun pertama beliau dalam arena internet TIDAK membuahkan hasil pendapatan yang diinginkan.

 

Lonjakan paradigma berlaku pada 2008 apabila beliau berjaya mendapat hasil pendapatan internet pertama sebanyak RM 16,000 dalam tempoh 40 hari walaupun tanpa sebarang pengetahuan atau pengalaman dan kemahiran internet pada masa itu. Ia telah mengubah persepsi beliau terhadap buat duit di internet walaupun sebelumnya saya agak ‘was-was’ terhadap perniagaan internet ini.

 

Pada 2010 pula, beliau memulakan perniagaan internet yang pertama menggunakan medium rangkaian sosial facebook walaupun tiada website, blog, autoresponder, list dan sebagainya. Tanpa menggunakan sebarang teknik pun beliau masih berjaya mengumpul 5000 list dan menjana pendapatan RM 12,000 dalam tempoh 30 hari sahaja.

 

Alangkah gembiranya hati beliau ketika itu kerana sedikit demi sedikit usahanya mula membuahkan hasil. 3 tahun lamanya beliau terus dilanda kegagalan demi kegagalan dan seakan hampir untuk berputus asa.

 

Maka dengan niat itulah beliau melancarkan produk FB Cash Profit demi membantu anda yang ZERO income dalam perniagaan internet terutama media sosial Facebook. Asam garam ketika mula-mual beliau hadapi suatu ketika dulu telah dipermudahkan kepada anda. Produk in umpama jalan yang PALING TEPAT untuk anda praktikkan.

 

Apa yang bakal di ajar dalam FB Cash Profit ?

dvd-fb-cash-profit

 

Terdapat 10 Chapter tutorial secara video dan setiap satunya mempunyai nilai ilmu yang lebih dari apa yang anda bakal bayar kelak.

  1. CHAPTER 1 – Pengenalan tentang Facebook, 4 langkah asas buat income di Facebook dan 6 langkah bagaimana anda boleh gunakan panduan ni dengan efektif dan berkesan
  2. CHAPTER 2 – Cara betul nak START, 6 masalah utama dan jalan penyelesaiannya, 8 jenis program yang anda boleh mulakan sekarang, 4 model bisnes yang anda boleh mulakan.
  3. CHAPTER 3 – 5 formula asas memulakan bisnes di Facebook
  4. CHAPTER 4 –  Niche vs Produk. Pendedahan apakah niche yang sangat HOT, LAKU KERAS dan HIGH DEMAND. So anda boleh fokus niche ni saja.. Jimat masa!
  5. CHAPTER 5 – Lubuk-lubuk produk untuk jana duir RM dan USD. Titik mulanya anda didedahkan buat duit sebenar di Facebook
  6. CHAPTER 6 ~ 8 – 3 chapter ini bakal mendedahkan kepada anda secara terus dan live bagaimana anda juga boleh menjana income secara langsung.
  7. CHAPTER 9 – Cara Setup Kedai Online anda didedahkan langkah demi langkah kepada anda.Bukan setup sahaja tetapi tunjukkan cara optimize sehingga anda berjaya mendapat jualan.
  8. CHAPTER 10 – Langkah demi langkah menggunakan strategi FB Ads. Ada 4 cara PALING efektif untuk FB Ads yang bakal dibogkarkan kepada anda.

 

Adakah Ini Pelaburan Yang Berbaloi Untuk Anda Belajar Ilmu Pemasaran Yang Berkesan ?

Inilah masanya anda membuat keputusan yang mantap bagi menjana pendapatan pada mode yang lebih serius bagi persediaan menghadapi cabaran tahun 2016. Mahu atau tidak mahu keadaan kos kehidupan yang semakin tinggi serta penarikan beberapa subsidi kerajaan bagi barangan asas pengguna pasti membebankan kelak.

 

Produk ini bukan sahaja bakal memandu anda pelajari cara pemasaran yang berkesan malah dibuktikan secara live bagaimana menjana pendapatan melalui Facebook yang sebenar. Bukan pendapatan RM (Ringgit Malaysia) sahaja malah USD (United State Dollar). Semestinya ini satu pelaburan anda yang PASTI BERBALOI !

 

TESTIMONIAL Pengguna Produk FB Cash Profit

Terdapat banyak komentar yang positif tentang produk ini. Ini antara beberapa testimoni yang sempat saya kongsikan antaranya…

 

TESTIMONI #1

“…Antara kesemua yang Tuan share, saya paling suka Teknik Menjadi Stokis Secara Pre Order, yang ini bagi saya walaupun ianya simple tapi sangat superb!

Keseluruhannya, memang terbaiklah panduan FB Cash Profit ini! Double thumbs-up daripada saya. ”

~ Akram Hasyim – Usahawan Internet

RATING – 4.5 bintang

 

TESTIMONI #2

” Panduan intensif yang tuan buat ni memang komprehensif, dari A hingga hampir Z tuan bongkar. Masa saya nak mula belajar bisnes dulu susah, belajar sana sikit, belajar sini sikit. Ambil masa lama, duit habis terlabur sana sini. akhirnya saya bazir banyak masa fokus benda yang tak patut. Kali ni tuan dah tolong shortcutkan banyak. boleh belajar banyak benda dalam bisnes yang PENTING, tapi TERSUSUN.

Flow yang bagus agar orang mudah faham. tak caca marba. Sangat2 sesuai untuk mereka yang baru nak mula bisnes online, dan berhajat nak kuasai hingga capai FINANCIAL FREEDOM. Terbaek bohhh! ”

~ Al-Farabi Shariff – Usahawan Internet

RATING – 4 bintang

 

TESTIMONI #3

” Memang yang zero pasal bisnes pun CONFIRM boleh buat bisnes yang stable di FB kalau AMALKAN semua yang diajar ni.

Memang rugi sebab panduan macam ni takde masa saya mula nak berniaga dulu. Hampir setahun saya langgar dinding cuba macam-macam cara sebelum jumpa bisnes yang sesuai dengan saya tapi semuanya dah ada dalam FB Cash Profit. Dan Bab fb ads yang paling menarik perhatian, bukannya diajar basic je tapi detail cara kaji audience untuk targetting.

Semua ilmu ni memang tak patut dengan harga jualan FB Cash Profit, serius saya katakan memang sangat-sangat berbaloi. ”

~ Nik Abd Sobur – Usahawan Internet

RATING – 4.5 bintang

 

TIADA SEBAB Untuk Anda Menolak Untuk Mendapatkan Produk Ini

  1. Produk akan ajar anda cara memulakan bisnes pada kaedah yang betul dalam masa 30 hari.
  2. Anda TIDAK PERLU kemahiran teknikal untuk praktikkan ilmu ini.
  3. Panduan yang dibongkarkan bakal meningkatkan jualan sehingga 300%.
  4. Membogelkan rahsia produk LARIS dijual. Anda boleh jual produk apa sahaja kalau tahu ilmu ini.
  5. Belajar teknik mengumpul ribuan Database pelanggan.
  6. Belajar cara meningkatkan jualan dengan PANTAS.
  7. Anda TAK PERLU pening untuk mencari modal besar.
  8. Bakal membantu mengembangkan bisnes anda dengan MUDAH.

BUKAN ITU SAHAJA….

Bonus yang cukup ekslusif ini diberikan khas untuk membantu anda yang menghadapi sebarang masalah, memerlukan bantuan, pertanyaan dan sebagainya. Tuan Affendi Hussin akan berikan anda aksess dimana anda boleh mendapatkan bantuan melalui online secara peribadi daripada beliau sendiri.

Ini membuktikan bahawa beliau memberikan 100% komitmen kepada pembeli-pembeli produk ini supaya tidak terkapai-kapai, malah untuk memastikan anda untuk terus berjaya dan berjaya buat duit di facebook. Ianya bonus ekslusif yang jarang beliau berikan.

Tahukah anda, untuk mendapatkan keistimewaan seperti ini, beliau biasanya akan kenakan caj RM 100 sejam? Tetapi khas untuk anda anda, ianya PERCUMA.

 

Setakat ini dahulu perkongsian saya. Semoga bermanfaat kepada anda. Sila SHARE jika produk ini boleh membantu rakan dan saudara anda yang lain. Terima kasih.

 

KLIK BUTANG ” GET INSTANT ACCESS ” UNTUK MENDAPATKAN PRODUK INI SEKARANG !

Landing Page Arrow

jomniaga

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge